Přeji vám hezkou středu.

Dnes je den, kdy nepracuji, i když jsem se vlastně doposud nezastavila. Jednou za čtrnáct dní má Honzík přípravný kurz do školy Maxík a to je pak mé středeční dopoledne o taxikaření, prostě lítám sem a tam. Nejdříve Barunka do školky, pak domů pro Honzíka, na kroužek, kde ho nechám a jedu nakoupit nebo nějak vyplnit volný čas, dnes tedy nákup (jídlo, Barunce boty – už vel. 29 v necelých 4 letech!!!, do papírnictví, kde stejně neseženu to, co potřebuji, a pro čerstvou kytičku), a pak opět pro Honzíka. To vše během cca 50 minut. Po cestě zpět doufám, že cesta na zámek v Benátkách bude průjezdná, protože dnes se tam natáčí další díl Svateb v Benátkách, nebo jak se ten seriál jmenuje. Už se mi stalo, že jsem musela čekat, než dotočí záběr. Jo, vyšlo to a já dorážím sice jako poslední maminka, ale vlastně přesně na čas.

A poté opět do školky s Honzíkem, domů vyložit nákup a zase do auta pro oběd. Jo, dnes vařili za mě:-). Očekávám další výjezd pro paní na úklid, které obvykle vyzvedávám ve městě a vezu si je k nám, ale na poslední chvíli odříkají kvůli nemoci synka. Všichni víme, že tohle je hned, nedá se nic dělat. No tak když už je vše k úklidu nachystané, tak se do toho pustím já. Ne tak důkladně, zato dělám i jiné věci – myčka, pračka, sušička, složit prádlo a tu horu Everest roznosit a poskládat do šaten a skříní.

Mezitím jsem stihla pár fotek, abych vám mohla nabídnout tady na blogu něco i dnes.

Proto tedy frézie – nádherná, jemná, voňavá. Čekala na mě jako poslední v této barvě. Už jsem chtěla odejít, když mě prodavačka upozornila, že tam přeci jen jedna bílá je. Zůstane na stole, ale nafotila jsem ji i na novém kusu nábytku u nás. K němu se zde na blogu ještě vrátím.

Středa

 

Středa

 

Středa

 

Středa

 

Středa

 

Středa

 

Středa

 

Středa

Ano, už pomalu vyndávám velikonoční dekorace, ale jen velmi jemně. Letos mám v plánu to nepřehánět.

A teď si jdu dát v klidu kafe, abych za chvíli letěla pro děti:-). A kdo by si myslel, že si třeba odpočinu večer, kdeže! Čekají mě přípravy do práce a opravy testů. Nemám to vůbec ráda – zkoušet a opravovat písemky, ale být to musí.

Ono je někdy lepší, když se něco děje a není nuda:-), i když já se nenudila už mnoho let:-). O to víc mám ale raději, když nemusím NIC a nemám žádné termíny, to je ale zřídka…

Hezké odpoledne.

Středa