Kdysi jsem četla knihu, kde byl popsán příběh staršího páru. Otevřeli si stánek s pečenými žebírky se speciální marinádou. Brzy se jejich stánek stal hitem, tvořily se dlouhé fronty a manželé si mohli otevřít další stánky. Vypadá to jako obyčejný příběh, ale nyní se dostaneme k něčemu, co v dnešní době není moc obvyklé. Místo, aby manželé drželi své postupy a ingredience v tajnosti, za vidinou jedinečnosti a brandu, každému kdo o to stál, řekli svůj recept na marinádu a postup přípravy žebírek. A stalo se něco neuvěřitelného. Místo opadu zájmu se těšili z ještě větší návštěvnosti. A to i přes odhalení jejich jedinečného know-how.

Nechala jsem se inspirovat a pracuji na Škole betonování. Připravuji návody a postupy, aby si kdokoli mohl doma vyrobit své betonové kousky. Schválně používám jen materiál, který doma budete mít (formy), nebo si snadno koupíte (beton). A k tomu se váže i oslovení a následné vydání článku, které vyšlo v Blesk Bydlení.
Ahoj všichni, to jsem já, moje Ema a můj beton.



Hezký den všem