Víte, proč mám tolik ráda Vánoce? No jasně, že kvůli dárkům! Jednak je tedy ráda dostávám, ale snad ještě raději je dávám. Tohle prostě k Vánocům patří. A proto bych velice ráda obdarovala další z vás prostřednictvím mého blogu…
Dárky do této GA nemám od Ježíška, ale od mé kamarádky Klárky Davidové, o které tady již několik vět zaznělo třeba tady (a určitě ještě zazní). Darovala mi pro vás dva minimalistické kalendáře pro rok 2017 ve formátu 50×40, které sama navrhovala. Komplet její nabídku kalendářů můžete najít na jejím účtu na etsy.com. Takže pokud se na vás v této GA zrovna neusměje štěstí, můžete kalendáře zakoupit buďto prostřednictvím etsy.com, nebo Kláru kontaktovat na jejím e-mailu Kaja.stef@seznam.cz.
A teď něco k pravidlům GA…
1. Soutěžit můžete ode dneška do soboty 17.12. V neděli 18.12. zde proběhne vyhlášení. Tak abych vám stačila udělat radost ještě do Štědrého dne. Vylosováni budou dva výherci pomocí random generátoru.

2. Zanechte nám zde svůj komentář. Zajímalo by nás, kam poputuje tento stylový kalendář.

3. GA je otevřena pouze pro Českou a Slovenskou republiku.
4. Nikde nás nemusíte sdílet ani „lajkovat“. Ale pokud byste přesto chtěli, my budeme jen rády. Kláru najdete na Instagramu jako kajastef. A mně najdete snad všude 🙂 Stačí prokliknout příslušnou ikonku v mém BIO zde na blogu.

A víte co ještě? Touto GA to nekončí. Chystám pro vás další 😉
Krásnou třetí adventní neděli,
Katka a Klára

Na fotografii je v rámu kalendář ve formátu 30×40. Pro vás mám skutečně formát 40×50.

Giveaway s Klárou / Giveaway with Klara

Giveaway s Klárou / Giveaway with Klara

Giveaway s Klárou / Giveaway with Klara

Giveaway s Klárou / Giveaway with Klara

Giveaway s Klárou / Giveaway with Klara