Ingredience: vanička ostružin (či vlastní domácí), vanilkový cukr, cukr moučka, kokos, dvě vaničky tvarohu, 100g másla, sušenky či piškoty, pečící papír.
Postup: vhodnou nádobu či mělkou misku vymažeme máslem a vysypeme kokosem, v jiné misce si rozdrtíme sušenky či piškoty, tyto smícháme se zbylým máslem a natlačíme do kokosem vysypané misky. Dále smícháme oba tvarohy, já použila polotučný a tučný, vanilkové cukry a trochu moučkového cukru a větší část ostružin a pomažeme tím nadrcené sušenky. Ozdobíme kokosem, ostružinami a třeba několika maličkými maceškami či lístky citronové máty.  Dáme na několik hodin vychladnout do lednice.
Pro ty, kdož chtějí mít zákusek dokonalý, dají do tvarohů jeden balíček dle návodu připravené želatiny. V tomto případě bude tvaroh, tedy celý zákusek, více držet tvar. Tvaroh také můžeme vyšlehat s vychladlým pudinkem, nebo místo tvarohu dát kelímek kvalitní zakysané smetany. A ovoce? Můžete použít jahody, borůvky, maliny, banán, kivi, kompotované a okapané ovoce, jako jsou višně, mandarinky, broskve či  či rybíz. U kyselého ovoce je však nutno úměrně přidat více cukru.