Čerstvý pstruh je lahůdka, kterou jsme vyzkoušeli v pátek na venkovním grilu. Ještě teď se mi sbíhají sliny a mám chuť ho dnes znovu grilovat. Pstruh jsem celý posolila a popepřila. Naplnila ho snítkami petrželky, tymiánu, nakrájeným na plátky citrónem a kouskem másla. Připraveného pstruha jsem položila na rozpálený rošt a z každé strany asi 7-10 minut grilovala. Během opékání jsem rybu otáčela a potírala pomocí svázané větvičky tymiánu, kterou jsem namáčela v olivovém oleji. Dobrou chuť 🙂
O autorovi
Související příspěvky
Nejnovější příspěvky
- Podzimní zahrada: Co zvládnout v září a říjnu, než přijde zima
- Svět podlahových krytin je mnohem zajímavější, než by jeden tušil
- Jak odmrazit mrazák: Efektivní tipy pro údržbu a prevenci
- Škubačka na drůbež: Praktický pomocník pro každého chovatele
- Jak si vybrat ideální tablet: Praktický průvodce pro každodenní použití
Doporučujeme
Témata
advent Beton Bez reklam Blog Bydlení cestování Collaborations Dekorace DIY doma děti featured hrady zámky zříceniny Inspirace Inspiruje mne Inteiér Jaro kosmetika květiny Living léto na zahradě Nákupy orel bělohlavý Ostatní OVOCNÉ pečení podzim příroda recenze recepty slider snídaně Spoluprace U nás U nás doma Velikonoce Vánoce výlety Zahrada ze života zima Záhrada/Garden Šiju... šití