Čerstvý pstruh je lahůdka, kterou jsme vyzkoušeli v pátek na venkovním grilu. Ještě teď se mi sbíhají sliny a mám chuť ho dnes znovu grilovat. Pstruh jsem celý posolila a popepřila. Naplnila ho snítkami petrželky, tymiánu, nakrájeným na plátky citrónem a kouskem másla. Připraveného pstruha jsem položila na rozpálený rošt a z každé strany asi 7-10 minut grilovala. Během opékání jsem rybu otáčela a potírala pomocí svázané větvičky tymiánu, kterou jsem namáčela v olivovém oleji. Dobrou chuť 🙂
O autorovi
Související příspěvky
Nejnovější příspěvky
- Kvalitní základové desky jsou krokem k bezpečnému bydlení
- Recenze: OFFICINA NATURAE – Opalovací krém SPF 50
- Náš skleník krok za krokem: Výběr, stavba a detaily
- Perkarbonát sodný: Ekologický pomocník na praní i úklid celé domácnosti
- Mravenci na zahradě, ve skleníku i doma: Kdy škodí, kdy prospívají a jak se jich zbavit účinně a bez chemie
Doporučujeme
Témata
advent Beton Bez reklam Blog Bydlení cestování Collaborations cukroví Dekorace DIY doma děti featured hrady zámky zříceniny Inspirace Inspiruje mne Inteiér Jaro kosmetika květiny léto na zahradě Nákupy orel bělohlavý Ostatní OVOCNÉ pečení podzim příroda recenze recepty slider snídaně Spoluprace U nás U nás doma Velikonoce Vánoce výlety Zahrada ze života zima Záhrada/Garden Šiju... šití