Ráda vařím. Nevadí mi uspořádat oběd o několika chodech. Ovšem vzhledem k tomu, že ČAS je důležitá ingredience, které se mi v poslední době nedostává, tak nejraději mám jídla rychlá. A když se vejdou do jednoho hrnce o to líp. Na tuhle dobrotu sice zašpiníte hrnce dva, protože musíte zvlášť uvařit těstoviny, ale stojí to za to 😉
… nejsem žádná foodbloggerka a rozhodně to není vysoká gastronomie, tenhle recept vzniknul před časem tak nějak náhodou způsobem „co dům dal“… a ty syrová rajčátka byl dobrý tip z jiného receptu a celkový dojem z jídla mi díky nim přijde takový svěžejší a lehčí 😉

Potřebujete:
červenou cibuli
česnek
klobásu – já nejraději dávám chorizo, ale jsou dobré i bílé grilovací klobásky 
rajčátka v plechovce
cherry rajčata
lístky šalvěje 
sůl 
pepř
špagety
parmezán
Dejte si vařit těstoviny dle návodu.
Na pánvi rozehřejte trochu oleje a na něj dejte zpěnit na jemno nakrájenou cibuli a pak i česnek (já ho strouhám na ministrouhátku 🙂 Po chvíli přidejte na kolečka nakrájenou klobásu, lístky šalvěje a nechte opékat. Občas promíchám. Pak přidám plechovku rajčátek v protlaku, zamíchám a nechám cca 5minut podusit. Poté dochutím dle potřeby solí a pepřem a do pánve vmíchám uvařené a scezené špagety. Všechno pořádně promíchám aby se omáčka pořádně okolo těstovin obalila. Nakonec vmíchám rozpůlená syrová cherry rajčátka. A podávám s hoblinkami parmezánu (chutná to ale dobře aji bez něj ;))
Jooo, těstoviny na tisíce způsobů. Nejvděčnější jídlo léta 😉
Tak dobrou chuť 😉