Dnes mám pro vás recept na dobrůtku
lahodnou, elegantní a mírně exotickou.
Spousta z vás už jistě tapiokové perly zná, 
ale spousta taky ne.
Tapioka je škrob z rostliny maniok,
který se lisuje do tvaru kuliček.
Má poměrně široké využití
a informace si lze snadno dohledat na internetu.
Takže...
 
 
 
 
Kokosové mléko používám nejraději toto z DM.
Vyzkoušela jsem jich už spoustu a tohle se mi zdá nejlepší.
Navíc BIO má smysl i když si to spousta lidí nemyslí.
A tapioku koupíte dnes již běžně ve zdravých výživách.
Dobrou chuť!
Klárka
 
Ještě na vás mám prosbu. V poslední době se mi hrozně lámou nehty, tak pokud byste někdo měl radu, co s tím dělat, budu moc ráda za tipy.
Děkuju